Vem ger buketter till kvinnor? Fråga säljarna av Blossom flower boutique

Ge blommor till kvinnor! – denna linje från dikten är förmodligen bekant för alla. Och på något sätt antas det att en man verkligen ger blommor till en kvinna. När allt kommer omkring är en vacker bukett ett nästan win-win-sätt att uttrycka dina ömma känslor för henne eller bara visa respekt och respekt.

Under de få år som vi har sålt buketter av stabiliserade rosor har vi märkt att allt oftare våra rosor beställs av kvinnor. Som en gåva till en vän, dotter, chef och kollega, som ett tack för gästfriheten hos husets värdinna eller för hennes kosmetologs eller doktors utmärkta arbete.

Vi ville ta reda på varför detta händer? Och efter att ha frågat våra kunder fick vi reda på svaret: kvinnor ger kvinnor de gåvor som de skulle vilja ta emot sig själva!

Det är mycket viktigt för kvinnor att känna sig viktiga, att känna omsorg och värme. Men samtidigt är de praktiska. Buketter av stabiliserade rosor är inte bara ett trevligt tecken på uppmärksamhet som kommer att vissna om en vecka. Våra buketter är en lyxig gåva och en idealisk inredning som kommer att glädja ögat från ett år till 3 år utan att förlora sitt snygga och fräscha utseende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *